Anak yatim teruja lawat zoo mini di Bukit Gambang - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Kegembiraan terpancar di wajah 167 anak yatim dari Rumah Anak Yatim Nur Iman dan Rumah Penyayang Tun Abdul Razak apabila diberi peluang melawat zoo mini yang terdapat di Bukit Gambang.