99,000 graduan dapat kerja - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Lebih 99,000 graduan berjaya mendapat pekerjaan bersesuaian sejak pelancaran Skim Latihan 1 Malaysia (SL1M) dilancarkan pada Jun 2011.