Minggu kesedaran budaya Keselamatan dan Kesihatan UMP - Mohd Harith Zubaidi, Hashim (2017)
Dalam usaha memupuk budaya Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (KKP), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan Minggu Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan UMP 2017 (OSH WEEK UMP 2017) yang dianjurkan Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSHMO).