UMP tuan rumah dialog TN50 alam sekitar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Dialog Transformasi Nasional 2050 (TN50) anjuran Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mendapat sambutan ramai apabila disertai lebih 1000 belia dalam kalangan warga UMP dan institusi pendidikan tinggi sekitar Kuantan dalam program yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Gambang baru-baru ini.