Kem Pemimpin Muda Prihatin Air - Wan Muslimin, Wan Nawang (2017)
Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA) dengan kerjasama UNESCO-IHP Malaysia menganjurkan Kem Pemimpin Muda Prihatin Air, Bengkel Komuniti, Air & Kehidupan dan Reaching the Grassroot Peringkat Kebangsaan Tahun 2017 bagi Zon Timur di Insitut Biodiversiti, Lanchang Pahang.