500 peminat sukan berbasikal sertai UMP EcoRide 2017 - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Penganjuran 1st International UMP EcoRide 2017 berjaya mendapat penyertaan lebih 500 peminat sukan berbasikal walaupun baru kali pertama dianjurkan.