Pelajar tahun akhir UM terima anugerah AINEX 2017 - Nik Amirul mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Seorang pelajar tahun akhir Fakulti Kejuruteraan Universiti Malaya (UM), Daniel Low June Weng menerima anugerah terbaik Pameran Advanced Innovation and Engineering 2017 (AINEX 2017) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang, di sini kelmarin.