Eksplorasi Fotografi Shutterbuster serlah kreativiti - Noor Afiza, Mohd Asmi (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Kumpulan Seni Fotografi Shutterbuster dari Sekretariat Kebudayaan & Kesenian Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Eksplorasi Fotografi melibatkan penyertaan seramai 37 orang mahasiswa universiti pada 31 Mei 2016 yang lalu di Pulau Pinang.