Indahnya Ramadan UDA dan UMP tunai tanggungjawab sosial - Nur Laila, Afandi (2017)
UDA Holdings Berhad (UDA Holdings) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menunaikan tanggungjawab sosial (CSR) dalam program Indahnya Ramadan dengan menaja juadah berbuka puasa bersama lebih 800 mahasiswa universiti selain menghulurkan sumbangan bagi membantu seramai 20 keluarga asnaf sekitar mukim Kuala Pahang.