UMP guna inovasi permudahkan penyediaan juadah iftar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyediakan sebanyak 1200 juadah berbuka puasa di masjid pada setiap hari melibatkan kedua-dua kampus di UMP Gambang dan Pekan sepanjang bulan Ramadan ini.