Misi kemanusiaan UMP ke Aceh - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Bersama semangat tema 'We Love We Care' sekumpulan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) turun padang sebagai sukarelawan Misi Kemanusiaan Aceh yang menyelami kehidupan serba kekurangan masyarakat di sini.