86 pelajar SMK Ahmad sertai In-Team - Ahmad Badruzzaman, Idris (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 86 orang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Ahmad yang terdiri daripada pengawas serta anggota unit beruniform, kelab dan persatuan telah menyertai Kem Interaksi Pemimpin Muda (In-Team) anjuran Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 24 April 2016 yang lalu.