Tumpu teknologi bina rel - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) perlu menumpukan teknologi pembinaan rel keretapi bertepatan dengan projek Landasan Kereta Api Pantai Timur (ECRL) yang bakal dilancar September depan.