PM lancar pembinaan masjid UMP - UMP, PNC (2017)
Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Sri Najib Tun Haji Abdul Razak hari ini melancarkan pembinaan masjid UMP yang bakal menjadi mercu tanda pembangunan di Mukim Kuala Pahang yang dapat dimanfaaatkan bukan sahaja dalam kalangan warga Kampus malahan boleh dinikmati masyarakat sekitar daerah Pekan.