UMP rangkul pingat dalam Kejohanan Sukanun - Jamrah, Mahat (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatat sejarah apabila merangkul pingat dalam penyertaan sulong di Kejohanan Sukan Badan Berkanun 2017 (SUKANUN 2017) yang berlangsung di Ayer Keroh, Melaka baru-baru ini.