Sambutan Hari Keluarga - UMP, LIB (Perpustakaan UMP, 2016)
Pada 20 Ogos 2016 yang lalu, telah diadakan Hari Keluarga Kelab Perpustakaan UMP bagi memenuhi aktiviti di bawah Jawatankuasa Sukan dan Rekreasi. Kali ini Pantai Kempadang telah dipilih sebagai lokasi sambutan Hari Keluarga Kelab Perpustakaan UMP bersesuaian dengan aktiviti pantai yang telah diaturkan.