FKEE bantu pelajar minat dalam STEM - Nur Laila, Afandi (2017)
Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan pameran pendidikan Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik (STEM) bersempena program NBOS ‘My New School’ yang diadakan di Sekolah Kebangsaan Kluster Kg. Acheh yang dikategorikan sebagai Sekolah Kurang Murid (SKM) dengan jumlah pelajar kurang daripada 100 orang dan bilangan guru hanya seramai 13 orang.