UMP dan IIM bina budaya integriti - Ishak, Ismail (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Pusat Integriti dan Tadbir Urus Korporat Fakulti Pengurusan Industri (FGIC) tampil mengorak langkah bekerjasama dengan Institut Integriti Malaysia (IIM) menganjurkan program kesedaran bagi membina budaya integriti dan tadbir urus korporat dalam kalangan rakyat setempat khususnya di Pantai Timur.