FKASA kongsi kepakaran dalam kejuruteraan tanah - Wan Muslimin, Wan Nawang (2017)
Fakulti kejuruteraan Awam dan Sumber Alam (FKASA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan bengkel Introductory Course on Peat Soil Engineering bagi memberi pendedahan terhadap kejuruteraan tanah gambut serta proses-proses pengambilan sampel tanah bagi tujuan pembinaan dan sebagainya.