Kembara Minda staf cemerlang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Seramai 40 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program Kembara Minda Siri 1/2017 yang telah berlangsung selama tiga hari di Kuala Lumpur baru-baru ini. Program dianjurkan Bahagian Pembangunan Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar sebagai menghargai kumpulan pelaksana yang mencapai prestasi pada tahap Spectrum 4MT (Meet Target) bagi tahun perkhidmatan 2016 selari dengan pelaksanaan Pay for Performance yang sedang dilaksanakan di universiti ini.