Bicara Merdeka semarakkan semangat sayangkan negara - UMP, PNC (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini menganjurkan program Bicara Merdeka sempena Majlis Sambutan Bulan Kemerdekaan dan Hari Malaysia yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Gambang.