UMP anjur konvoi Jalur Gemilang - Ghazali, Alias (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN - Sempena meraikan Sambutan Hari Kemerdekaan ke-60, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini menganjurkan konvoi bermotosikal mengelilingi Semenanjung Malaysia dengan motosikal selama 60 jam bermula hari ini hingga 18 Ogos depan.