MRSM Terendak raih emas inovasi TVET - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
EMPAT pelajar tingkatan 4 Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Terendak, Melaka memenangi pingat emas kategori sekolah menengah dalam Pameran Penyelidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2017 di Gambang, Pahang, baru-baru ini.