MPP UMP terima watikah pelantikan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
MAJLIS Penyerahan Watikah dan Angkat Sumpah Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang (UMP) sesi 2017/2018 yang berlangsung di Dewan Senat Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak Pekan menyaksikan seramai 27 orang perwakilan mengangkat sumpah taat dan setia menjalankan tanggungjawab mewakili lebih 11,000 pelajar UMP di kedua-dua kampus UMP di Pekan dan Gambang.