Usaha pembudayaan integriti mahasiswa, kakitangan UMP - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Penubuhan Sekretariat Pencegahan Rasuah oleh Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah untuk menyokong usaha kerajaan memartabatkan kecemerlangan sektor awam dan swasta dengan budaya urus tadbir korporat berintegriti.