Mahir bahasa Mandarin dalam 28 jam - Mohd Rafi, Mamat (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
"Saya mengambil masa selama tiga tahun menghasilkan buku bertajuk Mandarin For All untuk kegunaan mereka yang mahu belajar serta lulus ujian Kefasihan Bahasa Mandarin (HKC).