Kuasai Mandarin 28 Jam - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Bagi memudahkan pelajar mempelajari bahasa Mandarin, pensyarah bahasa Mandarin di Universiti Malaysia Pahang (UMP), Yong Ying Mei, 33, menghasilkan sebuah buku bertajuk Mandarin For All sebagai rujukan pelajar.