Hadiah buat keluarga - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Saya tidak sangka dapat menamatkan pelajaran serentak dengan adik, bagi kami ia kegembiraan berganda buat ibu bapa dan seluruh ahli keluarga," kata Siti Fatimah Umar Baki, 26, graduan Jjazah Sarjana Muda Pengurusan Projek sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-12 di sini, semalam.