Tambah ilmu teknik perniagaan digital - Nur Laila, Afandi (2018)
Pekan, 19 Februari– Lebih 150 peserta menimba ilmu perniagaan digital sempena penganjuran Seminar Ekspedisi Perniagaan Digital anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Persatuan Suri dan Anggota Wanita Perkhidmatan Awam Malaysia (PUSPANITA) Kebangsaan bertempat di Dewan Bankuet UMP Pekan baru-baru ini. Mereka terdiri daripada mahasiswa, ahli Persatuan Wanita UMP (Matahari), Persatuan Pegawai Tadbir dan Ikhtisas UMP (PPTI), ahli PUSPANITA Negeri Pahang dan penjawat awam sekitar Kuantan dan Pekan.