Kemas kini permohonan tanpa had - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Pelajar yang mengisi permohonan menerusi UPUPoket yang dilancarkan Kementerian Pengajian Tinggi (KTP) boleh mengemas kini permohonan mereka tanpa had.