Warga UMP sambut Hari Wanita Sedunia - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 10 Mac – Hampir 1000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan masyarakat setempat memeriahkan Sambutan Hari Wanita Sedunia 2018 peringkat UMP anjuran Sekretariat Generasi Siswa Sihat (GENESIS) dengan kerjasama Pusat Kesihatan UMP dan Persatuan Wanita UMP (Matahari) yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Gambang baru-baru ini.