UMP Holdings, ICDL Asia tingkat literasi digital rakyat - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Anak syarikat milik penuh UMP Holding, UMP Consultancy & Training (UCT), memeterai perjanjian kerjasama dengan International Computer Driving Licence (ICDL) Asia di Kompleks Komersial UMP Holdings di Gambang, di sini, semalam.