Karnival UMP tawar 10,000 peluang kerja - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Sebanyak 10,000 peluang pekerjaan dalam pelbagai bidang ditawarkan pada Karnival Kerjaya Universiti Malaysia Pahang (UMP) - Universiti ke Industri anjuran Pusat Pembangunan dan Penempatan Kerjaya (CPDC) di Dewan Astaka UMP Gambang selama dua hari bermula hari ini hingga Ahad.