“Dampingku” bawa tuah buat Baraqah Beggers UMP - Nur Laila, Afandi (2018)
Nilai, 3 April- Pentas Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) menjadi saksi kejayaan kumpulan Kelab Nasyid Baraqah Beggers dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkul tempat ketiga dalam Pertandingan Nasyid Ihtifal Institusi Pengajian Tinggi (IPT) Asean 2018. Mempertaruhkan lagu berjudul “Damping Ku” ciptaan Halim Ahmad (Devotees), Baraqah Beggers berjaya membawa pulang wang tunai berjumlah RM1,500 berserta trofi.