Singgah Sahur UMP santuni masyarakat sedia juadah bersahur - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 2 Jun- Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tahun kelima berturut-turut menganjurkan Program Singgah Sahur bagi mengagihkan juadah bersahur kepada anggota keselamatan, agensi kerajaan, penghuni rumah anak yatim dan masyarakat sekitar Kuantan.