Karnival Kerjaya UMP tawar lebih 10,000 pekerjaan - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuala Lumpur: Karnival Kerjaya anjuran Pusat Pembangunan dan Penempatan Kerjaya (CPDC), Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini menawarkan lebih 10,000 peluang pekerjaan.