1,000 sertai larian Jurutera Pahang UMP 2018 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kuantan 12 Jun - Seramai 1,000 peserta mengambil bahagian dalam acara Larian Jurutera Pahang 2018 di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan, dekat sini baru-baru ini.