Persidangan Antarabangsa ICoLLT tumpu bidang pembelajaran bahasa global - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
Pekan, 6 Julai - Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) menganjurkan 2nd International Conference of Language Learning and Teaching (ICoLLT 2018) baru-baru ini yang memfokuskan kajian pembangunan dan inovasi pendidikan bahasa secara global dengan tema inovasi dan cabaran global dalam pendidikan bahasa.