UMP sasar pingat emas, 10 pasukan terbaik dalam SUKUM - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 7 Ogos– Pasukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mensasarkan 10 pasukan terbaik dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) kali ke-43 yang bakal berlangsung mulai 10-18 Ogos ini yang menyaksikan UMP sebagai tuan rumah penganjuran pada kali ini.