Apa akan berlaku kepada pelatih PLKI-ECRL - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 23 Ogos - Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) negeri mempersoalkan tentang nasib pelatih Program Latihan Kemahiran Industri Projek Laluan Rel Pantai Timur (PLKI-ECRL) apabila kerajaan Pusat membuat keputusan membatalkan projek itu.