Bergantung hidup dengan tiub - Rosmah, Dain (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Setakat ini, sudah 95 kali saya bergantung hidup dengan tiub mesin bantuan pernafasan ventilator di ICU (Unit Jagaan Rapi) Hospital Kuala Lumpur (HKL), selama lebih kurang lapan tahun diserang penyakit ini. Alhamdulillah, umur saya masih panjang ujar Juliza Ameruddin, 32.