UMP lancar Projek Gerobok Rezeki #BPACare - Nor Sa’adatul Afzan, Jusoh; Juliana, Mohd Ali (2018)
Kuantan, 3 Oktober – Prihatin dengan masalah mahasiswa yang kurang berkemampuan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Projek Gerobok Rezeki #BPACare sempena Hari Terbuka Bahagian Pengurusan Akademik 2018 (HTBPA) di UMP kampus Gambang.