Adinda Sultan Pahang terima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat UMP - UMP, PNC (2018)
Walaupun sibuk dengan kerjaya dalam bidang peniagaan dan menjawat sebagai Pegawai Pemerintah Batalion Pertama Rejimen 505 Askar Wataniah, bukan halangan buat Leftenan Kolonel Tengku Dato’ Sri Kamarulzaman Al-Haj Ibni AlMarhum Sultan Sir Abu Bakar meneruskan hasrat menyambung pengajian Master Eksekutif Pengurusan Projek di Universiti Malaysia Pahang (UMP).