Alex dinobat Olahragawan UMP - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan: Pelajar Fakulti Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam, Alex Tiong Sie Hung dinobatkan sebagai Olahragawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada Majlis Penghargaan Sukan UMP 2017/2018 di Indera Mahkota di sini, baru-baru ini.