Kamarul Zaman pelajar terbaik Sarjana Eksekutif - Ghazali, Alias (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Ilmu harus dipelajari sehingga ke akhir hayat, itu menjadi pegangan adinda Sultan Pahang, Leftenan Kolonel Tengku Datuk Seri Kamarul Zaman Sultan Sir Abu Bakar, 56, dalam menjalani kehidupannya.