Program PSH UMP bekalkan kemahiran modal insan - Hidayah, Mahmud (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuantan: Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) wajar diberi penekanan dalam mendepani peredaran zaman sekali gus membantu membekalkan kemahiran modal insan ketika ini.