Tengku Hassanal raut wajah tidak lekang senyuman - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
KUANTAN - Nama dan gambar Tengku Panglima Besar Pahang, Tengku Hassanal IbrahimAlam Shah mula tular di media sosial dan menjadi perhatian umum selepas ayahandanya Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dimasyhurkanmenjadi Sultan Pahang keenampada 15 Januari lalu.