Beri mahasiswa peluang bersuara- UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
KUANTAN - Golongan mahasiswa seharusnya diberikan peluang untuk bersuara dan menyatakan pandangan mereka, kata Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof Datuk Seri Dr Daing Nasir Ibrahim.