Pest Killa produk inovatif terbaik raih 2 anugerah khas - Dina Diyana, Rastam Tan (2019)
Kuala Lumpur, 4 Mei- Produk mesra alam iaitu PEST KILLA yang dihasilkan daripada pokok Derris Elliptica atau dikenali sebagai pokok tuba dan mampu menghalau serangga perosak seperti semut, lipas, lalat, nyamuk, charlie, bubuk, hama, pepijat, termasuk lipan juga cicak meraih pingat emas dan dua anugerah khas produk paling inovatif apabila dinobatkan pemenang anugerah “Malaysian Innovative Product Award 2019” dan “Best Malaysian Innovative Product Award 2019” bagi kategori Malaysian Product Innovative Award bersempena 30th International Invention Innovation & Technology Exhibition (ITEX) 2019 yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) baru-baru ini.