Percepat Akta Jerebu Rentas Sempadan - Muhammad Ashraf, Fauzi (BH, New Straits Times Press (M) Bhd, 2019)
CADANGAN Kementerian Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (MESTECC) untuk mewujudkan Akta Jerebu Rentas Sempadan dilihat suatu tindakan yang sangat berpatutan pada ketika ini.